Shin Gi Tai

Vi er en klub, der holder fast i traditionerne fra karatens rødder samtidig med, at vi er på forkant med nye innovative træningsmetoder. Vi mener, at der skal være plads til alle og har derfor udover den almindelige karate træning ekstraordinære tilbud for dem der interesserer sig for konkurrence, så vel som dem, der er nysgerrige på hvad kampsport også kan betyde. I træningsalen er humøret altid højt og det er vores mål, at eleverne går hjem med sved på panden og et smil på læben.

Træning tilpasset alder

Traditionel karate med et frisk pust

Individuel sport med sammenhold

Erfarne instruktører

Hvilke Hold tilbyder vi?

Vi optager løbende nye medlemmer. Har du lyst til at prøve karate, så book en prøvetime. Vi glæder os til at se dig.

Karate Ninjas

karate aalborg

Under trygge rammer udvikles fysik og motorik sammen med større selvtillid og selvdisciplin på en sjov og motiverende måde. Der læres enkle karateteknikker og deltagerne forberedes til den videre træning for Karate Kids.

Karate Kids og Teens

Vi tilbyder flere forskellige hold for børn. Karate giver eleverne mulighed for at få afløb for negative følelser og stress. Børnene lærer selvkontrol og disciplin så vel som selvforsvar. Principperne fra karate er også nyttige derhjemme, i skolen og i andre sociale situationer.

Voksne

karate aalborg shin gi tai

Vores træning for voksne er et særdeles godt alternativ til fitness centeret. I undervisningen bliver der fokuseret på den enkeltes læring såvel som holdet som helhed. Træningen består af klassisk funktionel karate underbygget af banebrydende styrke og agilitets træning.

Tai Chi

Tai Chi Chuan (Taijiquan) er en kinesisk kampkunst, som af mange udøves for den helsebringende virkning. Tai Chi øger blandt andet energi niveau, balance, koordination og koncentration. Det kan reducere stress, angst og træthed, samt afhjælpe kroniske tilstande som astma og allergi.

Kobujutsu

Kobujutsu er en traditionel Japansk kampkunst hvor man bruger våben, såsom bo, nunchaku, tonfa og sai. Målet med denne form for kampkunst er at opbygge viden og kunnen gennem træning af traditionelle kata’er til at kunne forsvare sig med hvilket som helst våben mod alle former for angreb.

Asahi

Asahi er træning med fokus på helse og velvære, hvor balance, fleksibilitet og generel stabilitet af kroppen forbedres. Vi gennemgår kroppen systematisk hvor øvelser og åndedræt følges ad i et behageligt tempo, hvilket giver en dejlig afspænding af hele kroppen. Asahi kan trænes af alle uanset alder og helbred.

Find os her

Sankt Peders Gade 1, 9400 Nørresundby
  • Central beliggenhed
  • Gratis parkering!